Η πλατφόρμα κράτησης (http://education.amth.gr/) για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΑΜΘ θα ενεργοποιηθεί για δεύτερη φορά την Τετάρτη 24.01.2018 στις 08:00 π.μ. και θα παραμείνει ανοιχτή, για όσα σχολεία έχουν ενεργούς κωδικούς, ως τη συμπλήρωση των προσφερόμενων ημερομηνιών (από 08/02 ως τις 13/06).

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Όσα σχολεία έχουν ήδη ενεργό κωδικό, παρακαλούνται να τον ελέγξουν έγκαιρα, κάνοντας login στην πλατφόρμα κράτησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Έκδοση νέων κωδικών, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΑΜΘ, είναι εφικτή μέχρι και τη Δευτέρα 05.02.2018 στις 15.00.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Κάθε σχολική μονάδα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε ένα (1) μόνο πρόγραμμα. Επιπλέον αιτήματα απορρίπτονται αυτόματα από το σύστημα.
  • Εφόσον ένα σχολείο εξασφαλίσει μία θέση σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για αυτό το σχολικό έτος, ο κωδικός του απενεργοποιείται για το επόμενο έτος.
  • Για κάθε σχολική μονάδα το αδιαπραγμάτευτο όριο συμμετεχόντων είναι οι 52 μαθητές/τριες, για την επιτυχία του προγράμματος. Ειδικά για το πρόγραμμα «Πλάθοντας το είδωλό μου», υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής έως 52+52 μαθητών/τριών Α΄ Γυμνασίου ανά σχολική κράτηση σε δύο συνεχόμενες ημέρες (Πέμπτη και Παρασκευή) κατόπιν επικοινωνίας. Κάθε συμμετέχων/ουσα θα φέρει ένα πλαστικό ή χαρτονένιο κουτί διαστάσεων περ. 10x10x5 εκατ. για να παραλάβει το έργο του/της.
  • Όλα τα προγράμματα ξεκινούν στις 09:30 στο χώρο υποδοχής του Μουσείου.
  • Εάν ο συνολικός αριθμός τους υπερβαίνει τους 26 μαθητές/τριες, το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε δύο, διαδοχικές υλοποιήσεις, με τους εκπαιδευτικούς να αναλαμβάνουν την απασχόληση των λοιπών μαθητών τους (για μία ώρα περίπου) σε άλλες αίθουσες, στην έκθεση αρχαιοτήτων της αυλής του Μουσείου, ή σε γειτονικά Μουσεία (Λευκού Πύργου, Βυζαντινό, Πολεμικό, Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: στο χώρο της Δ.Ε.Θ.).
  • Ο/Η εκπαιδευτικός που συνοδεύει την ομάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξή του και συμπληρώνει τις παρατηρήσεις του/της στο Φύλλο Αξιολόγησης που διανέμεται από τους εκπαιδευτές/τριες και παραλαμβάνεται κατά την έξοδο.

Εάν επιθυμείτε να οργανώσετε μόνοι σας μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΑΜΘ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό (φυλλάδια, οδηγίες κ.ά) που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας (https://www.amth.gr/education/ekpaideytiko-yliko) για να υλοποιήσετε κάποιο από τα τρέχοντα ή παλαιότερα προγράμματα του ΑΜΘ.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε ερώτημα ή διευκρίνιση στο τηλ. 2313 310273 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. .

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Copyright © 2017 Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή χρήση υλικού χωρίς έγγραφη άδεια.