Μπορείτε να κάνετε κράτηση μόνο για ένα (1) πρόγραμμα διαφορετικά αποκλείεστε απο τη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Η διαδικασία καταχώρησης είναι εξαιρετικά απλή. Προτείνουμε για την πλοήγησή σας σε αυτή την πλατφόρμα να χρησιμοποιήσετε έναν απο τους παρακάτω δημοφιλείς φυλλομετρητές (web browsers):

firefox original chromesafari

Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Απο το κεντρικό μενού επιλέξτε το μενού ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ>Τάξη Που Επιθυμείτε. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία πατήστε "Ολοκλήρωση Κράτησης". Αν δεν υπάρχει αυτό το κουμπί δεξιά, σημαίνει ότι η κράτηση έχει ήδη ολοκληρωθεί απο άλλο χρήστη.

2. Εφόσον πατήσετε το κουμπί θα δείτε το μήνυμα "Ολοκληρώθηκε η κράτηση. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΡΑΤΗΣΗ. Παρακαλούμε αποσυνδεθείτε."

3. Κάτω απο την γραμμή μενού πατήστε "Αποσύνδεση". Εάν έχετε κάνει λάθος στην κράτησή σας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Ακύρωση Κράτησης" και να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Σημείωση: Λόγω υψηλής ζήτησης υπάρχει περίπτωση να μην είναι διαθέσιμο κανένα πρόγραμμα. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Υπενθυμίζουμε ότι τα προγράμματα κλείνονται εξαιρετικά γρήγορα.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα για το κλείσιμο μόνο ενός (1) προγράμματος διαφορετικά αποκλείεστε συνολικά από τη δυνατότητα κρατήσεων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Copyright © 2017 Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή χρήση υλικού χωρίς έγγραφη άδεια.